Η ιστορία μας

Στην αγορά της Ιατρικής Αισθητικής οι προσδοκίες είναι ιδιαίτερα υψηλές. Οι γιατροί και οι ασθενείς τους, απαιτούν τη καλύτερη δυνατή κάλυψη μετά τη θεραπεία, τις περισσότερες φορές χωρίς να έχουν στο νού τους το κόστος, έτσι εμείς είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τη καλύτερη λύση. Αυτό που συνειδητοποιήσαμε, είναι ότι μετά τη φάση αποκατάστασης από τη χειρουργική επέμβαση, οι ασθενείς ήθελαν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Lycogel. Μας ανέφεραν ότι έβλεπαν αντιγηραντικά οφέλη στο Lycogel, όπου δεν είχαν ξαναδει σε άλλο παρόμοιο προϊόν. Σημείωναν ότι το Lycogel ήταν το πρώτο makeup προϊόν που χρησιμοποιούσαν, παρά το γεγονός ότι είχαν ευαίσθητο δέρμα ή δέρμα με παθήσεις όπως ακμή, ροδόχρου νόσο ή έκζεμα. Τέλος, μας έλεγαν ότι ήθελαν κάτι περισσότερο και τότε συνειδητοποιήσαμε ότι το Lycogel είχε ξεπεράσει τη σφαίρα του προϊόντος, για μόνο μετά από κοσμητικές επεμβάσεις.

Σήμερα τα προιόντα μας ταιριάζουν σε κάθε περίσταση, από μία μικρή κάλυψη μία μέρα στην παραλία, μέχρι και τη μέγιστη κάλυψη, για την αποθεραπεία και αποκατάσταση μετά από μία επεμβατική θεραπεία. Τώρα ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει τη «κατάλληλη στιγμή» εφαρμόζοντας το Lycogel και να ευχαριστηθεί την άψογη εμφάνιση που επιθυμεί.

about_parallax

Η φιλοσοφία μας

Η ποιότητα είναι το θεμέλιό μας

Πιστεύουμε πως η ομορφιά και η υγεία είναι το ίδιο και το αυτό. Όταν θα αγοράσετε το Lycogel δε θα έχετε μόνο μία μακράς διάρκειας κάλυψη, αλλά ταυτόχρονα θα κάνετε μία επένδυση στη μακροπρόθεσμη υγεία του δέρματός σας. Επωφελείστε από τη πληθώρα ενεργών συστατικών, τα οποία προσφέρουν οξυγόνο, ενυδάτωση και θρεπτικά συστατικά στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν τη φυσική ομορφιά.

Και αυτό ισχύει για όλους. Γνωρίζουμε ότι όλοι οι τύποι δέρματος δεν είναι ίδιοι. Και αυτός είναι ο λόγος που κάθε προιόν μας έχει σχεδιαστεί για όλους τους τύπους δέρματος. Δεν έχει σημασία εάν αναζητάτε ένα αντιγηραντικό makeup προϊόν ή ένα προιόν για ευαίσθητα δέρματα, το Lycogel είναι για εσάς.

about_parallax

Η εταιρεία μας

Παθιασμένοι επαγγελματίες φροντίδας δέρματος

2004 – Το Lycogel παρουσιάζεται στην αγορά της ιατρικής αισθητικής, για την αποκατάσταση του δέρματος, μετά από κοσμητικές επεμβάσεις.

2008-Το Lycogel είναι τώρα διαθέσιμο στην αγορά και ως προιόν καθημερινής χρήσης.

2015 – Μετά από μία παγκόσμια συζήτηση, οι πελάτες μας απαιτούσαν κάτι παραπάνω από τη makeup σειρά μας. H Lycogel δημιουργεί πρόσθετα προϊόντα, έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει κάλυψη για κάθε περίσταση ή στιγμή της ημέρας.

Η Quura Medical B.V. είναι ο ιδιοκτήτης και ο διαχειριστής των επώνυμων προϊόντων Lycogel, όπου διατίθενται στην αγορά για πάνω από 10 χρόνια και είναι πλέον διαθέσιμα για να τα απολαμβάνουν άνθρωποι από όλο τον κόσμο. Το πιστοποιημένο με FDA εργαστήριο, που έχει έδρα τις ΗΠΑ, απασχολεί τους καλύτερους τεχνικούς και διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των χρηστών του Lycogel. Οι μοναδικές ιδιότητες και τα οφέλη των προϊόντων μας, καλύπτουν ή καλύτερα υπερκαλύπτουν τις αυστηρές απαιτήσεις Πλαστικών Χειρουργών, Δερματολόγων, Αισθητικών και εξειδικευμένων Make Up Artists.

Η διοικητική ομάδα του Lycogel διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία στο κλάδο της επαγγελματικής φροντίδας δέρματος, με κάθε μέλος της να έχει κερδίσει το σεβασμό, στον εκάστοτε τομέα του. Καταλαβαίνουμε γιατί οι ειδικοί φροντίδας δέρματος και οι πελάτες τους, είναι παθιασμένοι με τη χρήση των προϊόντων του Lycogel και συνεχίζουμε να βρίσκουμε τρόπους να κάνουμε το Lycogel να ξεχωρίζει στην αγορά, συνεχώς.

look1

Από τί δημιουργείται
το Lycogel?

Η τεχνολογία μας